|
|
|
|
|
Wysłano: Wto Wrz 12, 13:30
|
cytuj |
Jeśli wg Ciebie na forum brakuje jakiegoś działu który wg Ciebie byłby bardzo interesujący i w którym mogłby toczyć się dyskusje na które obecnie nie ma miejsca napisz!
Jeśli czujesz, że nowy dział przyniesie interesujące posty oraz tematy możesz zgłosić prośbę o jego utworzenie.
Jeśli administrator zaakceptuje pomysł zostanie utworzone nowe forum. Będzie ono przez pewien okres na próbę. Jeśli w tym dziale będą rozwijać się interesujące dyskusje forum zostanie dołączone do reszty i zostanie na stałe - jeśli natomiast pomysł będzie niewypałem tematy zostaną rozmieszczone po różnych działach na forum.
Wraz z podsunięciem pomysłu otrzymasz moderatora w wymyślonym przez Ciebie dziale.
Zachęcam do myślenia nad nowymi działami - dzięki ciekawemu pomysłowi forum będzie rozwijać się jeszcze szybciej, a Ty będziesz jego moderatorem.
Jeśli masz już jakiś pomysł na nowe forum załóż nowy temat w tym dziale zamieszczając nazwę wymyślonego przez Ciebie forum oraz krótką jego charakterystykę (co to za dział, jaką zawierałby tematykę itp).
Uwaga! Jeśli pomysł przejdzie dział zostanie utworzony, natomiast moderatorem działu zostaniesz wtedy jeśli zaproponowane przez Ciebie forum będzie czymś nowym, czymś czego jeszcze nie ma na forum.
Zapraszam także do podsuwania pomysłów odnośnie istniejących już działów - pewnego rodzaju przemeblowań itp w celu łatwiejszego poruszania się po forum i lepszemu pogrupowaniu istniejących już for 
Pozdrawiam.
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bulletproof_Suicide
|
|
|
|
|
Wysłano: Pon Wrz 25, 10:10
|
cytuj |
Dajcie spokój. Wystarczy, że na privie się komuś przesle linka co będzie to chciał i tyle zamaist przypał na necie robić.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Pon Wrz 25, 19:37
|
cytuj |
przypał?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LHKR
-> stały bywalec
->
|
|
|
|
|
Wysłano: Sro Lis 01, 21:47
|
cytuj |
Nie wiem czy to dobry pomysł ale można było by stworzyć jeden dział specjalnie i tylko dla ekipy b. często udzielajacej się w forum jakiś próg by się wybrało i można by tu rozmawiać o poważniejszych sprawach i dostęp by tu mieli tylko ci wybrani :] co o tym sądzicie ?
Just smile for me...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czw Lis 02, 16:00
|
cytuj |
Ja na mój gust, to zrobi się taki drugi dział "wszystko", niepotrzebnie
"Szczęście to jedyna rzecz która się mnoży jeśli się ją dzieli"
"Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym"
www.na-zakrecie.mylog.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LHKR
-> stały bywalec
->
|
|
|
|
|
Wysłano: Czw Lis 02, 16:20
|
cytuj |
każdy ma własną opininę ja tak strzeliłem bo pomysłmi wpadł do głowy
Just smile for me...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czw Lis 02, 21:52
|
cytuj |
Powiem, że to sie spradza na niektórych forach Ja widziałam to pod nazwą "Loża vipów" i wstęp był od 700 postów. Tam offtop był bardzo szeroko tolerowany no i tematy nie były kasowane xD
'They [animals] were not made for humans any more than black people were made for white, or women created for men.'

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LHKR
-> stały bywalec
->
|
|
|
|
|
Wysłano: Czw Lis 02, 21:57
|
cytuj |
cytuj:| ...i tematy nie były kasowane xD |
Nom a u nas... :/
Just smile for me...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czw Lis 02, 22:11
|
cytuj |
Ale to tylko w "Loży..." była taka tolerancja 
Ale z drugiej strony to tez było coś w rodzaju Naszego "Wszystko", tak więc nie wiem czy tu byłby sens...
'They [animals] were not made for humans any more than black people were made for white, or women created for men.'

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czw Lis 02, 22:29
|
cytuj |
Loża Vipów Jak to fajnie brzmi. A może by tak zmienić nazwe ze "wszystko" na "loża vipów" ? Tylko czy się da? To pytanie kieruje do mikiego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LHKR
-> stały bywalec
->
|
|
|
|
|
Wysłano: Czw Lis 02, 22:53
|
cytuj |
Da się na pewno a jakby co to ograniczylibyśmy tam dostep czy co ?
Just smile for me...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Pia Lis 03, 16:58
|
cytuj |
No chyba nie. Mi chodzi o nazwe tylko jakby co bo mi się podoba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aby móc korzystać z szybkiej odpowiedzi musisz się zalogować.
Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć za darmo tutaj.
|
|
|
forum.57.pl - kopiowanie materiałów bez zgody autora zabronione
polecamy: sms na dobranoc, programy, tapety na pulpit, ściąga, gry online, fotoblog zasilenia simplus, salon fryzjerski rzeszów, katalog stron, strony html css php mysql, muzyka, darmowy hosting plików
|
|
|
|